Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Boot Düsseldorf in de lift

07:00

Veel primeurs, veel boten en meer exposanten. Dat is wat bezoekers van Boot Düsseldorf van 23 tot 31 januari aanstaande kunnen verwachten. De grootste watersportbeurs ter wereld is een uitstekende graadmeter voor de staat van de watersport. En de vlag hangt er een stuk beter bij dan in voorgaande jaren. Boot Düsseldorf brengt 1700 exposanten uit 60 verschillende landen en ruim 1700 tentoongestelde boten samen.

Boot Düsseldorf is traditioneel een welkome onderbreking van het lange winterseizoen. Door de schaal van het evenement en het enorme aantal exposanten is het aanbod groot. De beurs is opgedeeld in verschillende thema’s; hal 15, 16 en 17 zijn ingericht voor de zeilsport. Voor zeilers is er dus veel te zien en te doen. Van een multihull forum tot een refit-center en van proefzeilen in een Optimist tot workshops scheepsonderhoud.

Vrijwel alle jachtbouwers zijn aanwezig met een breed scala aan jachten en marktleiders in nagenoeg alle segmenten laten hun producten en ontwikkelingen zien. Daarnaast is er ook veel ruimte voor interactie.

Reisinformatie

Boot Düsseldorf is vanuit Utrecht in een kleine 2 uur te bereiken over de weg. De trein is een comfortabel alternatief. ICE International rijdt dagelijks meerdere keren vanaf Amsterdam Centraal via Utrecht en Arnhem naar Düsseldorf. Aldaar brengt de tram je tot voor de deur van het beurscomplex. De reistijd met de trein bedraagt 2 uur en 38 minuten.

Boot Düsseldorf is op het Messe beursterrein in Düsseldorf, hallen 1 tot en met 17. De beurs is van zaterdag 23 januari tot en met zondag 31 januari 2016 geopend, van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets zijn online voor 16 euro te bestellen via www.boot.de of aan de deur voor 22 euro te koop. De toegangskaarten geven op de dag van het beursbezoek recht op gratis reizen van en naar de beurs met het openbaar vervoer van de regionale VRR.

Tags: Last modified: 17 maart 2016
Sluiten