Zeilen Vertrekkersdag 2022

Wegens het grote aantal vertrekkers die zich reeds hebben ingeschreven voor de vertrekkersdag 2022 zullen alle nieuwe inschrijvingen op de reservelijst komen. 

————

Ben je van plan dit jaar te vertrekken voor een langere reis rond de wereld? Kom dan naar de Zeilen Vertrekkersdag 2022 op zaterdag 26 maart. Als vanouds vindt deze dag plaats in Meer Enkhuizen, op een prachtige locatie aan de haven. We beginnen rond 10.00 uur en de dag duurt tot ongeveer 17.00 uur (met uitloop van de borrel).

Meld je aan voor de Vertrekkersdag door het invullen van dit formulier. Hierin kun je ook aangeven welke zaken of vragen je nog zou willen voorleggen aan medevertrekkers of de redactie.

In de week voorafgaand aan de Vertrekkersdag ontvang je nog een mail met het definitieve programma en de laatste informatie. Op de dag zelf zullen er enkele workshops zijn en een panel, maar er is vooral voldoende tijd om kennis te maken met elkaar en informatie uit te wisselen.

NB: Deze dag is uitsluitend bedoeld voor zeilers die van plan zijn dit jaar te vertrekken.

Voor veel vertrekkers geldt de Zeilen Vertrekkersdag als dé start van hun zeilavontuur. We zien ernaar uit iedereen te ontmoeten!

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op info@zeilen.nl.

Met vriendelijke groet,
Redactie Zeilen

Varen met vertrekkersjachten voor Zeilen 05/2019 (c) Eric van den Bandt

Omslagfoto (c) Klaas Wiersma

Last modified: 4 januari 2023

Comments are closed.

Sluiten