Dossiers

Dossier Naar Engeland varen

Wil je (voor het eerst) zelf naar Engeland varen? We verzamelden alle informatie die je nodig hebt hier. Wat zijn ook alweer de regels sinds de Brexit? Welke route kun je het beste nemen? En kun je zelf naar Londen varen? Je vindt het allemaal op de dossierpagina Naar Engeland varen.

Dossier Waddenzee

De Waddenzee, een uniek vaargebied en geliefde vakantiebestemming in eigen land. En de beste manier om het wad te verkennen, is natuurlijk op eigen kiel. Kunnen droogvallen, ankeren en gaan waar de wind waait. Een zeiltocht op de Waddenzee vergt een goede voorbereiding, want het kan er flink stromen en spoken. We verzamelden alle relevante artikelen over de Waddenzee in dit dossier, zodat je goed voorbereid op pad kunt.

Dossier Oostzee

De Oostzee: een heerlijk vaargebied! Relatief dichtbij, talloze beschutte ankerplekjes, leuke steden en prachtige natuur, de Oostzee heeft het allemaal. Ga jij deze zomer naar Duitsland, Denemarken, Zweden of Noorwegen? In dit dossier vind je een schat aan informatie voor de voorbereiding van je zeiltocht.

Last modified: 15 juli 2024

Comments are closed.

Sluiten