Adverteren bij Zeilen

For English: Would you like to know more about our reach, target group and prices? Please check our Zeilen mediakit here.
——-
Zeilen is een onafhankelijk, nieuwsgierig tijdschrift dat bol staat van zeilpassie. Elke maand wordt de lezer getrakteerd op een veelvoud aan verhalen, praktische tips en trucs om nog meer plezier uit het zeilen te behalen, technische beschouwingen, zeevaartkunde, meteorologie en avontuur.

Adverteerdersgids
Wilt u meer weten over de specifieke cijfers, de doelgroep en de prijzen? Al deze informatie kunt u vinden in de Zeilen Adverteerdersgids.
Bekijk hier de adverteerdersgids van 2022.

Lezers
Veel lezers sturen zelf ook verhalen in. Daarnaast test de redactie elke maand een of twee boten en uiteraard is er nieuws over evenementen en wedstrijden. Lezers van Zeilen hebben over het algemeen zelf een boot of zijn in ieder geval gepassioneerd bezig met zeilen, hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau en zijn tussen de 30 en 65 jaar oud. Met recht is Zeilen een blad van zeilers, voor zeilers en door zeilers. Ook online hebben wij een interessant bereik, onder andere op Facebook Zeilenmagazine en Instagram zeilen_magazine

Voor informatie over de mogelijkheden tot adverteren kunt u contact opnemen met:

Erik van Kasteel
+31 (0)6 – 14 63 18 43
erik@zeilen.nl

 

Last modified: 19 april 2022

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten