Actueel

boot Düsseldorf 2021 geannuleerd

12:57

Messe Düsseldorf heeft donderdag 21 januari besloten om boot Düsseldorf 2021 te annuleren. Dit vanwege de aanhoudende coronapandemie en de daarmee samenhangende wereldwijde maatregelen. Afgelopen december werd bekend dat boot Dusseldorf 2021 van januari naar april zou verschuiven, maar nu wordt de editie van dit jaar helemaal gecanceld en opent de botenbeurs de deuren pas weer in 2022.

“Onder de huidige omstandigheden kan de doorgang van de botenbeurs op de geplande datum in april niet langer worden gegarandeerd,” zegt Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf: “Het aanhoudend hoge besmettingsniveau en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet in zicht is, maakt de hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer. We hebben de situatie opnieuw beoordeeld met onze partners en hebben gezamenlijk besloten om boot Düsseldorf 2021 voortijdig te annuleren. Onze prioriteit is de gezondheid en garantie van en voor onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle editie van boot 2022. ”

In december vertelde de Messe Düsseldorf-CEO dat verklaringen van experts deden vermoeden dat het zeer waarschijnlijk zou zijn dat de situatie in bijna alle Europese landen in het voorjaar van 2021 beter zou zijn vanwege alle maatregelen die op dat moment van kracht waren. Helaas blijkt die vlieger niet op te gaan.

De volgende editie, zoals gepland staat in de beurskalender, vindt plaats van 22 tot 30 januari 2022.

Omslagfoto: Messe Düsseldorf/ctillmann

 

Tags: , , , , , Last modified: 21 januari 2021
Sluiten