Nieuws, Wedstrijden

Nieuwe Wedstrijd: Randje IJsselmeer

12:00

Altijd weer eens de onbekende hoeken van het IJsselmeer willen zien? Zeil mee met het Randje IJsselmeer! Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de Zeezeilcommissie een duo-handed wedstrijd langs de randen van het IJsselmeer. Start om 9 u (bij de KG boei) en finish om 18 u (bij dezelfde boei)  in Enkhuizen. Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten.

Doel is om binnen de beschikbare tijd zoveel mogelijk mijlen te zeilen. Inderdaad, het lijkt op de 24 uurs, maar het parcours en de volgorde van de boeien ligt vast. Je mag afsnijden, maar niet heen en terug. Wie de meeste mijlen heeft gevaren, is de winnaar! We verrekenen op basis van SW. Ook multihulls zijn welkom; zij varen op de Texel rating.

Kortom, trek die spinnaker uit de zak en race met ons mee! Inschrijven kan hier. Vragen? Mail naar zzc@kustzeilers.nl. Als je hebt ingeschreven, ontvang je nadere informatie over de precieze gang van zaken. Geef bij je inschrijving je ongecorrigeerde SW op.  Hier vind je de lijst met bekende schepen of vraag hier de SW factor van je boot op.

Bron: Kustzeilers.nl

Tags: , , , , Last modified: 1 september 2018
Sluiten