Nieuws

Voer voor de wintermaanden

De nieuwe reeks Zeilen webinars begint 12 oktober!

09:00

Webinars - Rosalin Kuiper

Zeilen-webinars zijn dé manier om je te verdiepen in mooie nautische onderwerpen. Kijk mee en stel je vragen. Schrijf je hieronder in voor de hele reeks of een van de onderwerpen van dit najaar:

Gehele reeks webinars (5x)

Schrijf je in voor de reeks webinars en ontvang een aantrekkelijke korting. In onze webshop vind je meer informatie over het aanmelden en de verschillende webinars.

Inschrijven voor abonnees

Inschrijven voor niet-abonnees

12 oktober – Weervoorspelling met (on)betrouwbare bronnen

Met Henk Huizinga

Dat het weer van groot belang is voor watersporters, spreekt voor zich. Henk Huizinga heeft al velen geleerd hoe je het weer bestudeert met behulp van weerkaarten, apps en gribfiles. Maar wat als die het niet met elkaar eens zijn? Henk pakt het Harmonie-model erbij en leert je kritisch kijken.

Inschrijven voor abonnees

Inschrijven voor niet-abonnees

26 oktober – The Ocean Race

Met Rosalin Kuiper

Leer alles over de voorbereidingen en de race die half januari weer van start gaat, mét een Nederlandse vedette. Volg ons uitgebreide panelgesprek met debutant Rosalin Kuiper, boat captain van Team Malizia. En met veteraan Roy Heiner die een sterke historie heeft in de Whitbread /Volvo Ocean Race.

Inschrijven voor abonnees

Inschrijven voor niet-abonnees

9 november – Zeiltrim en zeilsnit

Met Geert Folkertsma

Op het water ben je constant in de weer met de wind en de zeilen. Leer in dit webinar over de krachten die de boot in beweging brengen en hoe je in alle weersomstandigheden het optimale uit je boot haalt. Zeilmaker Kees van Vliet vertelt over de ideale zeilsnit voor trim op diverse koersen.

Inschrijven voor abonnees

Inschrijven voor niet-abonnees

23 november – Energie aan boord: alles over accu’s

Hoe kun je stroom opwekken aan boord, en belangrijker: hoe sla je die op? We gaan kijken en rekenen: hoeveel stroom heb je nodig? Wat leveren de accu’s je op, hoe goed zijn de huidige zonnepanelen en is lithium-ion de investering waard? Samen met (praktijk)experts maken we de balans op.

Inschrijven voor abonnees  

Inschrijven voor niet-abonnees

7 december – Volgend jaar naar Bretagne? Start hier je tochtvoorbereiding

In dit webinar, met medewerking van Bretagne-liefhebber Clemens Kok en ervaren tochtplanner Arend Klinkhamer, hoor je alles over de voorbereiding, de voors en tegens van de verschillende aanlooproutes en – natuurlijk – over de verpletterende schoonheid van deze Franse kust met zijn rotsen en getijdenrivieren. Boordevol praktische informatie én inspiratie.

Inschrijven voor abonnees

Inschrijven voor niet-abonnees

De webinars zijn altijd in de avond en beginnen om 20.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid een webinar live bij te wonen, maar ben je wel geïnteresseerd? Je kunt het webinar ook op een ander moment bekijken. Als deelnemer ontvang je na afloop een e-mail met alle informatie en een link waarmee je kunt terugkijken.

Omslagfoto: Team Malizia – Seaexplorer

Tags: Last modified: 26 oktober 2022
Sluiten