Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Leuk bootje te koop

13:44

Trimaran MOD70

Trimaran MOD70Meevaren op een supersnelle trimaran? Dat kan als u over een goed gevulde portemonnaie beschikt. Is dat het geval, neem dan contact op met Multi One Design, een Franse bouwer van supersnelle trimarans. Dit bedrijf heeft de MOD70 No. 02 (ex Veolia Environnement) gekocht en maakt het vaartuig nu gereed voor het komende racecircuit.

Trimaran MOD70Meevaren op een supersnelle trimaran? Dat kan als u over een goed gevulde portemonnaie beschikt. Is dat het geval, neem dan contact op met Multi One Design, een Franse bouwer van supersnelle trimarans. Dit bedrijf heeft de MOD70 No. 02 (ex Veolia Environnement) gekocht en maakt het vaartuig nu gereed voor het komende racecircuit. Bent u een tochtje op deze racemachine zo enthousiast dat u er zelf een wilt hebben, de MOD70 is ook te koop.

Wedstrijdcircuit
De MOD70 zal met een aantal andere trimarans deelnemen aan het Multi One Championship dat op 7 july a.s. begint met de Krys Ocean Race van New York near Brest. Daarna volt ten aantal wedstrijden in Europa, waaronder  van 29 augustus tot en met 4 oktober races near Kiel, Dublin, Cascais, Marseille en Genoa.

Futuristisch vaartuig
Marco Simeoni, director van Multi One Design lift toe: “Deze MOD70 were in 2011 the water gelaten en is helemaal klaar door de komende races.” Hij voegt er nog aan toe dat dit een uitgelezen kans is door ten schipper/eigenaar  die aan de Multi One Championship wil deelnemen. Over de prijs, die wij hem niet konden ontfutselen, meldt hij nog dat er onderhandlingsruimte is, en dat er mogelijkheden zijn om het futuristische vaartuig te leasen.

Informatie: www.multionedesign.com

Tags: Last modified: 23 juni 2012
Sluiten