Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Rondleiding en lezing op de driemastbark Europa

19:13

langs het ijs voorplat

Dinsdag 18 augustus, aan de vooravond van Sail Amsterdam, wordt in IJmuiden aan boord van de driemastbark Europa het boek ‘Langs het ijs’ van Clemens Kok gepresenteerd. Het schip ligt dan met vele andere Tallships in IJmuiden, klaar voor de Sail-in die op woensdag plaatsvindt. Zeilen mag van uitgeverij Hollandia 5 kaartjes (voor 2 personen) weggeven voor de presentatie, een lezing van de auteur over zijn reis en een speciale rondleiding aan boord. De gelukkige winnaars krijgen natuurlijk ook een gesigneerd exemplaar van het boek.

Het boek gaat over de reis aan boord van driemastbark Europa van Tierra del Fuego via Antartica naar Sint Helena om te eindigen in  Ascencion in de Zuidelijke Atlantische Oceaan.

De presentatie start om 16 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Europa ligt afgemeerd tussen verschillende Tallships in de visserijhaven van IJmuiden.

Wil je hier bij zijn, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar info@zeilen.nl o.v.v. Europa. De winnaars krijgen maandag voor 12 uur van ons bericht.

 

 

Tags: Last modified: 1 september 2021
Sluiten