Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Extra bijdrage voor Ronde om Texel

10:36

Sandor Mantje, eigenaar van Mantje Lifestyle stores verraste het bestuur van de Ronde om Texel. De organisatie van de Biggest Catrace in the World ontving als extra boven op de bestaande overeenkomst een aanzienlijke bijdrage van Mantje Lifestyle stores, Texels specialist in outdoor kleding.

Mantje Lifestyle stores

Mantje, die bekend staat als de Texelse specialist in outdoor-kleding, kreeg het afgelopen jaar het recht om de ‘Gaastra Ronde om Texel kledingcollectie 2013’ te verkopen. Een dusdanig succesvolle verkoop dat Mantje afgelopen vrijdag tijdens de bestuursvergadering van de Ronde om Texel persoonlijk langs kwam om de extra bijdrage voortvloeiend uit het bestaande partnership te overhandigen.

Gaastra Official Partner en Clothing Supplier

Tijdens de 36e editie van de Ronde om Texel was Gaastra voor het eerst Official Partner en Clothing Supplier van de extreme zeilweek. Gaastra is in elk geval tot 2015 verbonden aan deze oer-Hollandse regatta. De verkoop van de door Gaastra geïntroduceerde speciale ‘Ronde om Texel´ collectie liep heel goed, mede dankzij de inzet en het enthousiasme van het Mantje team.

Bestuur Ronde verguld met bonus

Willem Hemelraad, voorzitter van het bestuur van de Ronde om Texel was verguld met de bijdrage. ‘Dit is een geweldige opsteker voor de Ronde. Sandor heeft eerst al geholpen om Gaastra als kledingsponsor aan ons te binden en nu krijgen we ook nog eens een extra bijdrage. Fantastisch! Je bedenkt samen iets en het werkt. Dat is wat we nu bedoelen met partnership.”

“We hebben afgelopen jaar, met dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en partners, een succesvolle Ronde gerealiseerd. Iedereen weet dat we geen hoofdsponsor hebben en dat we heel zorgvuldig moeten zijn met onze inkomsten en uitgaven. Dit maakt de 2013 editie heel bijzonder.”

37e Ronde om Texel in 2014

Met het oog op de 37e editie van de Ronde om Texel in 2014 is de bijdrage van Mantje Lifestyle Texel een welkome opsteker. De 37e editie gaat van start op zaterdag 28 juni 2014.

 

Tags: Last modified: 8 februari 2019
Sluiten