Actueel

De 5 best gelezen artikelen van de maand maart

12:00

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gelezen artikelen van de maand maart op Zeilen.nl. Dagelijks plaatsen wij onder andere interessante nieuwtjes, mooie verhalen en leuke video’s op de website. Er komt van alles voorbij, dus het kan weleens zijn dat je een bericht ontgaat. Daarom zetten we de best gelezen artikelen van de voorgaande maand voor je op een rijtje!

1. Corona: mag er nog recreatief gevaren worden in Nederland?
25-03-2020

Wat zijn de mogelijkheden om op eigen verantwoordelijkheid in Nederland te varen? We informeren regelmatig bij betrokken partijen om te horen wat de stand van zaken precies is.
Klik hier om het hele artikel te lezen

2. Liveblog: dit betekent het coronavirus voor zeilers
24-03-2020

Dit liveblog over wat het coronavirus betekent voor zeilers wordt regelmatig bijgewerkt.
Klik hier om het hele artikel te lezen

3. Zware crash J-klassers
13-03-2020

J-klassers Svea en Topaz zijn tijdens de Superyacht Challenge Antigua in aanvaring gekomen bij een bakboord-stuurboord-situatie. Er zijn enkele lichtgewonden. De schade aan het aangevaren jacht is groot, maar beide schepen konden op eigen kracht de haven bereiken.
Klik hier om het hele artikel te lezen

4. Antifouling-test: de resultaten op een rijtje
04-03-2020

Er bestaan nogal wat vooroordelen over milieuvriendelijke alternatieve antifoulings. MilieuCentraal, HISWA Vereniging en Waterrecreatie Nederland hebben in 2019 een praktijktest gehouden met 13 milieuvriendelijke antifoulings. Bekijk hier de resultaten.
Klik hier om het hele artikel te lezen

5. Sailing Black Moon: De horizon op slot
26-03-2020

Stel je eens voor. Je droomt jarenlang van een wereldreis, al zeilend de oneindige horizon tegemoet. Je neemt het besluit om je huidige leven aan land af te breken om tegelijkertijd een nieuw leven aan boord op te bouwen. En op het moment dat je bijna klaar voor vertrek bent, gaat voor het eerst in de recente geschiedenis de horizon op slot.
Klik hier om het hele artikel te lezen

Omslagfoto: 17-03-2020 | Jeroen Betjes op een verlaten Marker Wadden

Tags: , , Last modified: 1 april 2020
Sluiten