Actueel

De 5 best gelezen artikelen van de maand februari

De populairste berichten op Zeilen.nl

19:04

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gelezen artikelen van de maand februari op Zeilen.nl. Dagelijks plaatsen wij onder andere interessante nieuwtjes, mooie verhalen en leuke video’s op de website. Er komt van alles voorbij, dus het kan weleens zijn dat je een bericht ontgaat. Daarom zetten we de best gelezen artikelen van de voorgaande maand voor je op een rijtje!

1. Losgeslagen schip: lek als een mandje
02-02-2022

Door storm Corrie raakte het 190 meter lange vrachtschip Julietta D. maandag op drift. Nadat het schip van het anker sloeg, botste het op een olietanker en dreef het af richting een windmolenpark in aanbouw genaamd Hollandse Kust Zuid. Inmiddels is het schip naar Rotterdam gesleept.
Klik hier om het hele artikel te lezen

2. Vertrekkers Vera en Jeroen hadden nog nooit op zee gevaren
18-02-2022

Twentenaren Vera (29) en Jeroen Hoogenraad (35) zijn beslist niet bang voor een uitdaging. Met hun Koopmans 33 Philos en dwergpincher Bruno vertrokken ze uit Nederland zonder enige ervaring met zeilen op zee.
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Vera en Jeroen Hoogenraad

3. 12x webcams langs de Nederlandse kust
27-01-2019

Golven die over de pier beuken, zand dat over het strand jaagt en een strak gespannen rode vlag. Meestal zorgt onstuimig weer voor spectaculaire beelden, maar is in real life een kijkje nemen niet altijd verstandig. Daarom vind je hier twaalf links met websites waarop je de beelden van de webcams langs de kust kunt bekijken.
Klik hier om de webcams te bekijken

© screenshot webcam Strandpaal 9, Texel

4. Storm op komst: “Dit weer heeft niks met de winter te maken”
17-02-2022

Meteorologen verwachten twee stormdepressies op donderdag 17 en vrijdag 18 februari. We vragen meteoroloog Henk Huizinga van NimosMeteo om commentaar.
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Olaf Kraak – jachthaven IJmuiden

5. Met de mast vast onder de brug
30-01-2022

Afgelopen zomer. Olav Cox viert vakantie op het water als plots zijn telefoon gaat. Het is zijn dochter Vera. “Pap, ik zit vast onder de brug!” Ze is met de mast van haar bootje Urgje tegen de Moerdijkbruggen aan gevaren. Wat doe je dan als ouders?
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Gezinsarchief

Klik hier om de 5 best gelezen artikelen van de maand januari te lezen

Last modified: 1 maart 2022
Sluiten