Actueel

De 5 best gelezen artikelen van de maand oktober

10:35

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gelezen artikelen van de maand oktober op Zeilen.nl. Dagelijks plaatsen wij onder andere interessante nieuwtjes, mooie verhalen en leuke video’s op de website. Er komt van alles voorbij, dus het kan weleens zijn dat je een bericht ontgaat. Daarom zetten we de best gelezen artikelen van de voorgaande maand voor je op een rijtje!

1. Uit het water – hijsen maar!
10-10-2019

De boot moet de kant op. Voor veel booteigenaren is dat een spannend moment. Er zijn immers flink wat doemscenario’s die je liever geen werkelijkheid ziet worden. Denk aan een verbogen schroefas, een gebroken voorstag of een hisjband die breekt. Alles valt of staat echter met een goede voorbereiding.
Klik hier om het hele artikel te lezen

2. 106 meter lange superjacht Black Pearl ligt in Amsterdam
10-10-2019

Het luxe zeiljacht Black Pearl lag in de Amsterdamse Coenhaven. Oceanco, de superjachtbouwer die in het Zuid-Hollandse Alblasserdam gevestigd zit, heeft het spectaculaire zeilschip in 2018 opgeleverd. Dit schip is het grootste zeiljacht dat ooit in Nederland is gebouwd en na Sailing Yacht A is dit gevaarte het grootste zeilende superjacht ter wereld.
Klik hier om het hele artikel te lezen

3. Winterstalling: mast erop of eraf?
16-10-2019

Laten we de mast tijdens de winter op de boot of halen we hem eraf? Beide opties hebben zowel voor- als nadelen. Maar in beide gevallen moet je de mast voorbereiden op de winter.
Klik hier om het hele artikel te lezen

4. Nu in Zeilen: Verboden kust
15-10-2019

De bemanning van Bestevaer II, een aluminium 53-voeter, vindt uit waarom de kust van Oost-Groenland tussen Tasiilaq en Scoresby Sund in zeemansgidsen als de forbidden coast omschreven wordt.
Klik hier om het hele artikel te lezen

5. 200 Myls SOLO van start met typisch Hollands weer
02-10-2019

Woensdagmorgen 2 oktober om 07:00 uur is de 200 Myls SOLO van start gegaan, dit voor de 24e keer. Met maar liefst 140 boten aan de start is dit een wedstrijd van formaat. We spraken de organisatie over de start, de wedstrijd, de condities en het weer.
Klik hier om het hele artikel te lezen

Zie ook: De 5 best gelezen artikelen van de maand september

Tags: , , Last modified: 1 november 2019
Sluiten