Zeilen nieuws

Virtuele showroom van jachten

14:37

Watersporters kunnen voortaan nieuwe boten van Nederlandse jachtwerven bekijken via één centrale website. Op de site van HISWA Orange Yachts staat een representatief aanbod van Nederlandse nieuwbouwjachten, gericht op een internationaal publiek. Het aanbod omvat boten tot 24 meter.Nederlandse jachtbouwers tonen hun nieuwe aanbod collectief online. Behalve een overzicht van de producten van de verschillende werven, kunt u ook  jachten met elkaar vergelijken. Dat kan bijvoorbeeld op basis van categorie, jachtbouwer en prijs. De site bevat uitgebreide informatie en veel fotomateriaal.

HISWA Orange Yachts moet, aldus de samenstellers, uitgroeien tot de centrale plek waar geïnteresseerde bootkopers snel en overzichtelijk informatie krijgen over het Nederlandse jachtaanbod. Nadat jachten zijn geselecteerd, kunt u favorieten bewaren en meer informatie downloaden. Zo kan de consument zich oriënteren, alvorens een afspraak te maken met de jachtbouwer.

Internationale top
Jan Muller van C-Yacht: “Nederland behoort tot de internationale top als het gaat om jachtbouw. Niet alleen in het superjachtsegment, maar zeker ook in het segment tot 24 meter. HISWA Orange Yachts draagt bij aan een verdere versterking van ons internationale kwaliteitsimago. We laten zien welke fraaie jachten in Nederland gebouwd worden. Voor elke bootliefhebber is er wel wat te vinden.”

De website van HISWA Orange Yachts – www.orangeyachts.com – is vandaag online. Dit is een dag voor Boot Düsseldorf in Duitsland, die van 21 tot en met 29 januari plaatsvindt. Van de 26 deelnemende partijen presenteren tien zich ook op deze watersportbeurs.

Tags: Last modified: 20 januari 2012
Sluiten