Nieuws

Hiswa te Water dit jaar groter dan ooit

Plan je bezoek met dit overzicht

13:36

Hiswa te Water 2023

Over een kleine maand kun je weer de grootste drijvende botenbeurs van het jaar bezoeken. Van 30 augustus tot en met 3 september zal de Hiswa te Water 2023 de Batavia Haven te Lelystad omtoveren tot één grote watersportshow. Elke dag kun je tussen 10.00 uur en 18.00 uur (vrijdag zelfs tot 20.00 uur) meer dan 400 boten bekijken en honderden verschillende stands met de nieuwste watersportproducten en -ontwikkelingen bezoeken.

Heel veel boten

Vorig jaar trok Noord-Europa’s grootste botenbeurs te water al meer dan 30.000 bezoekers, een aantal wat dit jaar waarschijnlijk weer overtroffen wordt. Ook liggen er 30 augustus meer dan 400 verschillende boten aan de steigers. Hoewel dit vooral motorboten en sloepen zijn, zullen er ook ruim veertig zeilboten te bewonderen zijn.

Render-afbeelding van de nieuwe Hanse 460.

Activiteiten

Andere interessante stands voor zeilers zijn die van de leveranciers van elektrische buitenboordmotoren. Zo kun je de motoren uit onze koopwijzer in het echt vergelijken en al je vragen stellen aan de experts ter plekke. Ook de nautische markt, waar onder andere apparatuur, gadgets, (zeil)kleding en allerlei andere nautische artikelen te koop zijn, is een bezoekje waard.

Bovendien worden op het water verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je onder andere meevaren met de KNRM of de nieuwste ‘vliegende’ watersporten in actie zien. Tenslotte kun je bij het Podium aan het water luisteren naar verschillende lezingen en live muziek. Het hele programma daarvan vind je hier. En wij zullen natuurlijk aanwezig zijn met een eigen Zeilen-stand; je bent van harte welkom op plaats KO23 bij de Zeilensteiger. De plattegrond met een overzicht van alle verschillende stands kun je hier vinden.

Entreetickets voor de Hiswa te Water 2023 kun je van te voren online kopen voor €12,50 per volwassene en €5,00 per kind (4 t/m 17 jaar). Aan de deur kosten tickets respectievelijk €15,00 en €7,50.

Omslagfoto: (c) Hiswa te Water

Tags: Last modified: 5 augustus 2023
Sluiten