Promo

Ontdek liefde en verbinding aan het water

Vind je nieuwe zeilmaatje tijdens diner in Amsterdam op 14 juni

13:02

Ben jij een sportieve, single levensgenieter van 45 jaar of ouder en ben je op zoek naar een maatje? Liefs uit Amsterdam, het offline netwerk gericht op het creëren van liefdevolle connecties, nodigt je uit voor een onvergetelijke avond aan het water tijdens een ongedwongen pre-midzomer diner in Amsterdam.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Liefs uit Amsterdam:

Vind een nieuw (zeil)maatje

Op 14 juni, in een van de mooiste restaurants aan de Amstel in Amsterdam, komt een kleine groep gelijkgestemde singles bij elkaar voor een avond vol lekker eten, passende wijnen en boeiende gesprekken. Dit diner biedt een ontspannen sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten en de liefde te delen.

Of je nu op zoek bent naar een romantische klik, een nieuw (zeil)maatje, of gewoon een gezellige avond wilt doorbrengen met gelijkgestemden: dit diner is de perfecte gelegenheid om dat te doen.

Dineren aan de Amstel

De locatie, gelegen aan de Amstel, biedt een idyllische achtergrond voor een avond vol plezier. Geniet van het kabbelende water en de verfrissende bries tijdens een heerlijk diner en inspirerende gesprekken.

Wie weet wat deze avond voor jou in petto heeft? Misschien vind je wel die ene speciale persoon waarmee je wel een keer een zeiltocht wil maken, of maak je nieuwe vriendschappen die een leven lang meegaan. Een ding is zeker: dit pre-midzomer diner belooft een avond vol liefde, verbinding en onvergetelijke herinneringen te worden.


Wil je mee dineren aan de Amstel? Noteer dan 14 juni 2024 in je agenda. Voor meer informatie en om lid te worden van het netwerk van Liefs uit Amsterdam, bezoek je deze website. Je kunt ook contact opnemen met Dees via telefoonnummer 06-53733940 of een e-mail sturen naar dees@liefsuitamsterdam.com

Tags: Last modified: 16 mei 2024
Sluiten