Boten, Promo

Contest Yachts Open Dag 2024

Kom op 6 april van 10:00 tot 16:00 uur naar Medemblik voor een leuk én leerzaam dagje uit.

09:08

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij een van de meest gerenommeerde jachtwerven in Nederland? Misschien wil je meer te weten komen over de nieuwste apparatuur en toegepaste technieken in de jachtbouw? Of een leuke demo bijwonen over bijvoorbeeld houtbewerking? Kom dan op 6 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur naar de Contest Yachts Open Dag in Medemblik voor een leuk én leerzaam dagje uit.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Contest Yachts:

Unieke gelegenheid

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om diverse jachten uit de Contest reeks zowel in het water als op de werf te bezichtigen. Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen bij het bouwproces. Vanaf het begin van de composietconstructie tot aan de afbouw en de uiteindelijke oplevering. Daarnaast is er de hele dag de mogelijkheid tot het bijwonen van diverse demo’s, waaronder bouwen met de vacuüminfusie-methode, houtbewerking en technische installatie. Ook zal er om 14.00 uur een demonstratiewedstrijd plaatsvinden met de Dragon Force 65, een internationale, radiografische zeilklasse.

Toeleveranciers

Tijdens de Open Dag zijn belangrijke toeleveranciers aanwezig om hun producten, apparatuur en systemen toe te lichten. Zo kun je die dag vragen stellen aan al deze bedrijven: Alexseal, More Marine, North Sails, Seldén, Kuiper Verzekeringen, ASG Mastervolt, Neptune, Vyva Fabrics, Rake Rigging, Medemblik Yacht Service, ASA Boot Electro, Lankhorst Taselaar en Yanmar.

Contest 63CS

Het evenement biedt ook de mogelijkheid om de nieuwe, door judel/vrolijk & co en Wetzels Brown Partners ontworpen Contest 63CS in aanbouw te bekijken. Andere modellen jachten, zoals de Contest 49CS, 50CS, 55CS en 72CS zijn ook te zien.

Contest Brokerage en Medemblik Yacht Service

Naast Contest Yachts presenteren Contest Brokerage en Medemblik Yacht Service (MYS) zich die dag. De jachtmakelaars van Contest Brokerage tonen bezoekers hun aanbod van gebruikte jachten van over de hele wereld. Overweeg je zelf je boot te verkopen? Dan ben je bij Contest Brokerage ook aan het juiste adres. Verder kun je kennis maken met de specialisten van MYS die vragen beantwoorden over reparatie, onderhoud of complete refits. Je boot in de zomer- of winterstalling zetten? Dan ben je bij Medemblik Yacht Service ook aan het juiste adres.

Building Dreams Together

“Met onze Open Dag willen wij watersporters informeren en inspireren. We laten niet alleen zien hoe onze jachten ontworpen en gebouwd worden, maar willen juist ook inspireren om nog meer uit de liefde voor watersport te halen. Met ons familiebedrijf delen we al drie generaties lang onze passie voor zeilen met onze klanten. Wij willen watersporters helpen hun droom te verwezenlijken en grenzen te verleggen. Door een dag lang, samen met gelijkgestemden op onze werf rond te lopen en ervaring uit te wisselen hopen wij daar een bijdrage aan te leveren,” aldus CEO Arjen Conijn.

Bekijk hier meer informatie over de Open Dag van Contest Yachts.

Tags: Last modified: 22 maart 2024
Sluiten