Actueel

Zonnige derde dag North Sea Regatta: foto’s

19:18

JSF-9887De derde dag van de North Sea Regatta bij Scheveningen was bijna een perfecte zeildag. De dag begon met wat uitstel vanwege het lichte weer, maar later trok de wind aan en gingen alle klasses alsnog van start. Voor de teams die zaterdag niet mee konden varen of onderaan de ranglijst eindigden vanwege het zware weer, bood het bovendien een goede mogelijkheid om revanche te nemen.

Catamarans

De zegetocht die Oscar Zeekant en Karel Begemann (NED2) begonnen in de F18 was vandaag iets minder succesvol, hoewel ze in nog steeds vier punten voor staan op de nummers 2. Naast de F18 voeren ook de (foiling) F20’s, de Formula 16-klasse en de Dart 18 wedstrijden. Ondanks het lichte weer wist er toch nog een team in de F18 om te slaan.

Zeilen op het water

Vandaag was Zeilen met fotografe Jolanda Sprokholt aanwezig bij de catamarans op de Pier Course en in de middag bij de ORC/IRC 2, de gecombineerde ORC 3 en 4 en de J/109 en First 31.7 op de Kijkduin Course. Staat u er niet bij? Kijk voor meer foto’s en grotere formaten op www.jolandasprokholt.nl/zeilen

Kijk voor meer uitslagen en foto’s op www.nsr.nl en op de North Sea Regatta-facebookpagina.

‘s Ochtends op de Pier Course.

Een selectie van de middagfoto’s (Kijkduin Course).

Tags: , Last modified: 27 mei 2015
Sluiten