Actueel

NSR – the day after

17:05

Wat er op zaterdag te veel aan wind stond, was er op zondag eigenlijk net te weinig, zeker in de middag. Met op maandag nog een heerlijke laatste dag van de North Sea Regatta vanuit Scheveningen. Met uiteindelijk een zeilweekend waarin voldoende wedstrijden zijn gevaren, met lange dagen op het water en een prijsuitreiking op maandag.

Acht races

Wedstrijdleider Frans Driessen kijkt terug op een mooi evenement: “Ondanks de zaterdag die we aan de kant moesten doorbrengen, hebben we op de andere twee dagen gemiddeld acht races per klasse kunnen varen. Wat eerst nog spannend leek, omdat voor maandag ook slecht weer werd voorspeld. Dit bleef uiteindelijk uit tot in de namiddag, met enkele spetters bij het opruimen. Aan de kant dus veel blije gezichten!”

Optimisten

“We kijken terug op een mooi evenement met veel verschillende boten aan de startlijn. Optimisten Club Nederland schoof zelfs op zondag nog aan voor een Top 40 Clinic-training. Er werd speciaal voor de club een baantje onder de kust neergelegd, goed vanaf de pier te zien.”

“We staan voor volgend jaar zeker open voor meer wedstrijdklassen; neem hiervoor contact met ons op en we proberen dit te regelen. Zeker aangezien we volgend jaar ons 75-jarig jubileum vieren. We maken er een memorabel evenement van. Dus graag tot ziens!”

Uitslagen, foto’s en andere informatie vind je op nsr.nl

Marit Bouwmeester kon het zaterdag toch niet laten.

Foto’s van Sander van der Borch

Tags: , , Last modified: 19 juni 2019
Sluiten