Actueel

SponsorRing aan de vingers van Delta Lloyd en het Watersportverbond

11:09

SponsorRing

En de winnaar is… Donderdag 30 november is de SponsorRing 2017 uitgereikt voor de beste sportcases van Nederland. Delta Lloyd en het Watersportverbond hebben de gouden SponsorRing van dit jaar gewonnen in de categorie Langlopende sponsorships.

Gouden team

Delta Lloyd en het Watersportverbond sloegen in 1997 de handen al in één. De afgelopen jaren zijn zij mooie projecten gestart. Een voorbeeld hiervan is Optimist on Tour. Bij deze activiteit kunnen kinderen op een eenvoudige manier kennis maken met de prachtige watersport. Ook Marit Bouwmeester (World Sailor of The Year 2017) maakt deel uit van deze sponsoring. Zij en vele andere talenten zeilen bij Team Delta Lloyd en hebben meerdere medailles binnengesleept op wereld en olympisch niveau.

SponsorRing

Optimist on Tour

Nominatie

Bij de categorie Langlopende sponsorships draagt een vakjury verschillende sponsoringen aan met een looptijd van minimaal vijf jaar. Na deze nominaties gaat de hoofdjury, onder leiding van Erik van Engelen (Eneco), in beraad. Voor de overige prijzen geldt, dat iedereen een inzending voor nominatie kan sturen. De jury beslist uiteindelijk wie er naar huis gaat met de gouden, zilveren en bronzen SponsorRing.

Winnaars

Delta Lloyd en het Watersportverbond zijn niet de enige twee die met een prijs naar huis gaan. In dezelfde categorie hebben ING in samenwerking met het Rijksmuseum en ABN AMRO in samenwerking met World Tennis Tournament ook de gouden SponsorRing in de wacht gesleept. Volgens Niels Merkenstein, voorzitter van Stichting SponsorRingen, hebben deze drie gewonnen omdat zij een voorbeeld zijn voor goede sponsoring.”Goede sponsoring kan grote en goede gevolgen hebben, daar zijn deze drie een mooi voorbeeld van.”

Omslagfoto: Het Watersportverbond

Tags: , Last modified: 1 december 2017
Sluiten