Actueel

Stem op de video waarin Mark Slats te zien is

10:30

De video Mark Slats: Pure Sailing is in de strijd voor de Mirabaud Sailing Video Awards. In het filmpje zijn onboard shots te zien die Slats tijdens zijn Golden Globe Race-avontuur heeft gemaakt. Videomaker Rob Havill heeft deze beelden vervolgens gemonteerd tot een creatie die nu in de race is om een felbegeerde prijs te winnen. Op het moment van schrijven staat die video bovenaan met 7.25 punten. Het verschil met de nummer twee is maar 0.1, dus stemmen is zeker nodig!

De 34 video’s zijn geproduceerd door professionele tv-, film- en videoproducenten, cameramannen, editors en filmmakers. Onder andere video’s waarin Greata Thunberg te zien is en waarin multihull Banque Populaire IX zeilt, doen ook een gooi naar de prijzen. Ze strijden om de Mirabaud Sailing Video Award (geselecteerd door de internationale jury) en de Mirabaud Sailing Video Public Award (geselecteerd door stemmen van het publiek op deze website). De Mirabaud Sailing Video – Special Jury Award wordt ook uitgereikt. Video’s die uitsluitend shots bevatten die zijn gemaakt door professionele zeilers tijdens races aan boord, maken kans op deze prijs.

Stemmen, stemmen, stemmen

De onderstaande video, waarin Slats de hoofdrol vertolkt, heeft momenteel 7.25 punten. De volgende woorden beschrijven de 1 minuut durende video: ‘In 2019, in de historische voetsporen van zijn held Sir Robin Knox-Johnston, voltooide Mark Slats een solo, non-stop, 30.000 mijl wereldomzeiling. 214 dagen, 12 uur en 18 minuten alleen op zee, Mark tot werd het uiterste gedreven in deze ultieme test van uithoudingsvermogen.’

Je kunt nog stemmen tot maandagmiddag 18 november. Maar let op! Op de website van Mirabaud Sailing Video Awards wordt je gevraagd om het woordje ‘OK’ aan te klikken. Hiervoor moet je de video een cijfer geven, voor je op ‘OK’ drukt. Anders krijgt de video automatisch het cijfer 5. Tijdens de gala-avond van het Yacht Racing Forum, dat op maandag 25 november plaatsvindt, worden de winnaars bekendgemaakt.

Klik hier om te stemmen

 

Omslagfoto: Christophe Favreau/GGR 2018

Tags: , , , Last modified: 16 november 2019
Sluiten