Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Volg Marinus en Willem live in Small Ships Race

12:33

SMALL SHIPS RACE 2012 spot live

SMALL SHIPS RACE 2012 spot liveZe zijn onderweg! Redacteurs Marinus van Sijdenborgh en Willem Plet nemen deel aan de Small Ships Race 2012 in een Kolibri 560. SMALL SHIPS RACE 2012 spot liveZe zijn onderweg! Redacteurs Marinus van Sijdenborgh en Willem Plet nemen deel aan de Small Ships Race 2012 in een Kolibri 560. Vorig jaar waagden Cees van Dijk en Willem Plet de oversteek met Swieb, een Beneteau First 22. Dat ging niet helemaal van een leien dakje, maar uiteindelijk noteerden ze wel de tweede plek.
Binnen de redactie is het enthousiasme voor dit nog jonge, maar zeer gezellige evenement van de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers, gedurende het jaar zeker niet weggeëbd. Ook nu verschijnen weer twee redacteurs aan de start. Dit keer in de 5,60 meter lange Kolibri Twee Gezusters, de winnende boot van vorig jaar.

Track & trace
Voor de gelegenheid is een SPOT satelliet gps messenger aan boord van Twee Gezusters, waarmee haar voortgang vrijwel live te volgen is. Met een druk op de knop kunnen de opvarenden een extra – vooraf ingesteld – bericht versturen.

Live volgen? >> zeilen.nl/smallshipsrace2012

Tags: Last modified: 24 mei 2012
Sluiten