Nieuws

Vacature: online-contentmaker

Word jij onze nieuwe collega?

08:00

Hou je van zeilen en wil je meebouwen aan het grootste watersportplatform van Nederland? Zeilen Magazine, Hollandia watersportboeken en Vaarbewijs Academy werken intensief samen om elke dag vele tienduizenden watersportliefhebbers te informeren, inspireren en verrassen. Om onze ambities waar te maken, zijn we binnen ons watersport cluster op zoek naar een

Online-contentmaker Zeilen Magazine (minimaal 32 uur)

Heb je een passie voor alles wat met zeilen te maken heeft, en heb je aantoonbaar aantrekkelijke online content geschreven? Weet je onze doelgroep te verrassen, te amuseren en informeren met originele en creatieve content in de breedste zin van het woord? Dan is dit je baan!

In deze functie

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, planning en kwaliteit van onze online content via alle kanalen. Je weet de website, socials en nieuwsbrieven voor onze nautische doelgroep optimaal te positioneren, net als de portal waarop Zeilen magazine digitaal te lezen is. Je bent het aanspreekpunt en de verbindende factor voor de mensen waarmee we samenwerken, zoals (freelance) redacteuren en webbouwers.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Je hebt eerder als online redacteur of contentmaker gewerkt. Je hebt een duidelijke visie op online ontwikkelingen en trends. Je weet welke content relevant is voor de doelgroep want je bent zelf een ervaren zeiler (geweest). Daarbij heb je veel affiniteit en ervaring met sociale media en SEO. Vanzelfsprekend kun je goed werken met deadlines, ben je gedisciplineerd en weet je je werk goed te organiseren.

Dit kun je van ons verwachten

Een ambitieuze omgeving met gedreven en professionele collega’s waarmee je gaat samenwerken. Een dynamische baan in een florerend mediabedrijf in Haarlem. We werken met ruim 40 medewerkers aan de leukste en mooiste magazines, boeken en digitale producten. Het watersportcluster van Zeilen Magazine, Hollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep, een familiebedrijf met een prettige werksfeer. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en een eigentijdse thuiswerkregeling. Salariëring en algemene arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO voor het Uitgeverijbedrijf.

Is dit je droombaan?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur Zeilen via 023-8200100 of ben@zeilen.nl. Wil je eerst kennis maken met een kop koffie? Dat kan ook, bel Ben. Wil je solliciteren, dat kan via vacature@gottmer.nl tot 9 juni 2023. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we contact met je op over de verdere procedure.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.

Tags: Last modified: 16 mei 2023
Sluiten