Actueel, Nieuws

Shorthanded awards samen met nationale zeilprijzen uitgereikt

14:09

nico budel keert terug
Nico Budel keert terug in Scheveningen na de Global Ocean Race. Foto Frank de Bruin
nico budel keert terug

Nico Budel keert terug in Scheveningen na de Global Ocean Race. Foto Frank de Bruin

De Shorthanded Awards worden dit jaar voor het eerst tegelijkertijd uitgereikt met de nationale zeilprijzen van de Noordzee Club. Stichting Shorthanded reikt de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award uit. De Noordzee Club en stichting Shorthanded werkten al samen bij de organisatie van de Shorthanded Competitie. In het afgelopen seizoen telden negen wedstrijden mee voor de competitie, waarvan de winnaar tijdens de uitreikingen op 29 november de Magic Machine Cup in ontvangst mag nemen.

 

Awards

De Shorthanded Awards worden sinds 2007 ieder jaar uitgereikt om de beste solo- of doublehanded prestatie uit het voorgaande jaar te belonen. Lucas Schröder (2007 en 2011), Nico Budel (2008), Jan Kees Lampe (2009), Robert Rosen Jacobson (2010) en Martin Selles (2012) hebben de Solo Challenge Award in ontvangst mogen nemen. De Doublehanded Award ging eerder naar Ysbrand Endt en Christa ten Brinke (2009), Hans Plas en Robin Verhoef (2010), Wouter Verbraak en Andy Meiklejohn (2011) en Chris Schram en Christian Jeffery (2012).

 

shorthanded awardsNomineren

Tot 15 november kunt ook u uw kandidaat voordragen voor de beste Nederlandse solo of doublehanded prestatie via award@shorthanded.nl. 
Uw nominatie moet vergezeld gaan van een duidelijke motivatie waarom deze Nederlandse zeiler M/V het verdient om de prijs de krijgen voor de beste solo- of doublehanded prestatie. De landelijke jury zal uit de genomineerden de prijswinnaars kiezen voor de beste Nederlandse prestaties in 2013. De winnaars worden op 29 november bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.shorthanded.nl en/of www.noordzeeclub.nl

Tags: , Last modified: 19 september 2013
Sluiten