Actueel

23 november 2019: Dag van het Wedstrijdzeilen

11:47

Zaterdag 23 november is het de Dag van het Wedstrijdzeilen. Dit evenement vindt plaats bij WSV Braassemermeer in Roelofarendsveen (Zuid-Holland) en wordt georganiseerd door de Noordzee Club. Gedurende deze dag wordt er nagepraat over het afgelopen seizoen en wordt er vooruitgeblikt naar 2020. Later op de dag worden de Verbondsbezems en andere prijzen uitgereikt.

De dag bestaat uit twee delen. Van 13:00 uur tot 17:00 uur kijkt de Noordzee Club samen met zeilers, organisatoren, wedstrijdleiders en andere geïnteresseerden terug op het afgelopen zeilseizoen. Wat kon er beter? Wat is er als positief ervaren? Daarnaast wordt er vooruitgekeken naar volgend seizoen. Mede naar aanleiding van de gesprekken met de, vorig jaar gevormde, klankbordgroep presenteert de Noordzeeclub een vernieuwde opzet voor de competitie 2020. Aanvullende informatie hierover zal binnenkort worden rondgestuurd. Na het middagprogramma is het om 17:00 uur de hoogste tijd voor een borrel.

Verbondsbezems en andere prijzen

Tijdens het diner zullen de Verbondsbezems en nog een aantal andere speciaal te vergeven awards worden uitgereikt. Alle prijswinnaars in de acht zeilklassen; de eerste, tweede en derde plaatsen, worden gekroond voor hun succesvolle wedstrijdseizoen.

Meld jezelf aan

Wil je aanwezig zijn bij de Dag van het Wedstrijdzeilen? Je kunt je nog aanmelden! Dat doe je via deze link. Voor het diner geldt een bijdrage van € 29,50 per persoon.

Omslagfoto: Sander van der Borch

Tags: , , , , Last modified: 22 november 2019
Sluiten