Nieuws

Platform Nautisch Enkhuizen

14:21

Enkhuizen

Watersportgerelateerde bedrijven in Enkhuizen bundelen hun krachten door middel van een nieuw platform: Nautisch Enkhuizen.nl.

Dit platform bestaat uit een actieve website waarop de bezoekende watersporter/recreant alle aangesloten Enkhuizer bedrijven en instellingen kan vinden die zich bezighouden met, of hun diensten aanbieden in de nautische industrie. Zo ziet men letterlijk in een enkele oogopslag alle adressen.

Centrum van de watersport

Enkhuizen is al jarenlang het centrum van de watersport aan het IJsselmeer met een historisch stadscentrum en uitstekende jachthavens. Minder bekend is dat Enkhuizen ook binnen de watersportindustrie alles in huis heeft. Zelfs lokale ondernemers werden wel eens verrast door het feit dat een service die ze dachten van ver te moeten halen gewoon in Enkhuizen aanwezig bleek. Onder het motto ‘samen sterk’ is er daarom een samenwerkingsverband opgezet waarin de nautische bedrijven zich willen profileren. Met een overzichtskaart van Enkhuizen, voorzien van pin points om de positie van de watersportondernemers aan te geven. Het doel is om iedere watersportbezoeker aan de stad Enkhuizen op iedere nautische behoefte snel en vakkundig te kunnen bedienen. Of het nu gaat om recreatieve behoeften als het huren van een boot of het volgen van zeillessen, technische behoefte omdat de kachel, motor of stuurautomaat van je boot het begeven heeft of wanneer je opzoek bent naar een andere of nieuwe boot.

Foto Eric van Staten/ Zeilen

Tags: Last modified: 23 april 2021
Sluiten