Actueel, Nieuws, Wedstrijden

Nomineer je favoriete zeiler voor de Shorthanded Awards

16:27

De jury van de stichting Shorthanded.nl gaat ook dit jaar weer de uitdaging aan om jaarlijkse onderscheidingen toe te kennen. De Shorthanded Awards bestaan uit de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award.

Shorthanded Awards

200 Myls soloDe Solo Challenge Award wordt uitgereikt voor de meest bijzondere solo prestatie en de Doublehanded Award gaat naar de winner van de Shorthanded Competitie. Een jury van deskundige zeilers bepaalt, aangevuld met suggesties uit het veld, wie de genomineerden zijn en wie de uiteindelijke winnaars worden. De jury van de Shorthanded Awards bestaat dit jaar uit: Sander Bakker (voorzitter), Hans Bouscholte, Erik van Vuuren en Lucas Schröder.

Nominatie

De twee Award’s worden ieder jaar door de stichting Shorthanded uitgereikt. De jury kijkt niet alleen naar resultaat op het podium, maar ook naar de prestatie overall en de moeilijkheidsgraad om deel te kunnen nemen aan een bepaalde race (kwalificatie). Daarnaast telt het motiveren van andere zeilers door via media ook mee.

Iedereen kan voor deze prijzen zeilers nomineren waarvan hij/zij denkt dat die er voor in aanmerking komen. Je nominatie, met argumentatie, kunt je tot 15 november opsturen naar info@shorthanded.nl

Beloning

Shorthanded AwardsDe beste Solo en Doublehanded prestatie, daar draait het om bij de Shorthanded Awards. De awards worden ieder jaar uitgereikt door de stichting Shorthanded met als doel het belonen van Nederlandse zeilhelden en het promoten van het shorthanded zeilen. De prijzen voor 2016 worden op vrijdag 25 november, samen met de verbondsprijzen van de Noordzee Club, uitgereikt in het Huis van de Sport in Nieuwegein.

 

Tags: , Last modified: 31 oktober 2016
Sluiten