Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Nautische kaarten gratis op het internet

17:07

Kaartenmaker Navionics lanceert een gratis WebApp op hun website waarmee gratis en tot op het grootste detail hun zeekaarten bestudeerd kan worden. Alhoewel de Webapp uiteraard bedoelt is ter oriëntatie in de aanschaf van zeekaarten voor op de GPS plotter, is het een ideaal instrument voor reisplanning, oriëntatie en  vermaak.
Kaartenmaker Navionics lanceert een gratis WebApp op hun website waarmee gratis en tot op het grootste detail hun zeekaarten bestudeerd kan worden. Alhoewel de Webapp uiteraard bedoelt is ter oriëntatie in de aanschaf van zeekaarten voor op de GPS plotter, is het een ideaal instrument voor reisplanning, oriëntatie en  vermaak.

In de toekomst zal de Webapp gecomplementeerd worden met de mogelijkheden die de huidige Navionics apps voor tablets en plotters al hebben. Daarmee lijkt de volledige loskoppeling  van navigatie hard-en software weer een stap dichterbij.  De gratis versie is vooralsnog beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans en is nadrukkelijk geen navigatiemiddel.

http://www.navionics.com/en/webapp

Tags: Last modified: 12 februari 2013
Sluiten