Navigatie

Navigatie voor beginners – Zeilen praktijkgids

Navigatie voor beginners

09:00

Navigatie voor beginners - leren navigeren

Navigeren op het water leer je makkelijk met de nieuwe Zeilen praktijkgids – Navigatie voor beginners. Om een bestemming te bereiken moet een navigator de betekenis van lijnen, symbolen en afkortingen op een zeekaart kennen, de positie van de boot kunnen bepalen en de effecten van wind en stroming kunnen doorgronden. Hoewel strikt genomen dus niet noodzakelijk om van A naar B te varen, zijn elektronische hulpmiddelen voor de moderne zeiler niet meer weg te denken. Satellietnavigatie en plotters, pc’s of tablets met elektronische zeekaarten bieden gemak, vergroten het inzicht en daarmee in hoge mate de veiligheid voor schip en bemanning.

Zeilen praktijkgids – Navigatie voor beginners

Leren navigeren op de boot

Navigatie

Ontdek de essentie van zeilnavigatie met onze compacte Zeilen praktijkgids – Navigatie voor beginners. In 24 pagina’s krijg je inzicht in cruciale aspecten van veilig en doeltreffend zeilen:

  • Zeekaarten en navigatie – interpreteren;
  • Betonning, lichten en vaarwegmarkeringen;
  • Integratie van gps en ais voor geavanceerde navigatie;
  • Kompas, log en dieptemeter voor precieze metingen;
  • Scheepsposities, koersen en peilingen voor doordachte routes;
  • Begrip van getijden en stromingen;
  • Praktische reisvoorbereiding, inclusief weer-interpretatie.

Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, deze gids biedt een helder overzicht, van zeekaart tot weerbericht, voor een veilige en plezierige zeilervaring.

Zeilen praktijkgids – Navigatie voor beginners

Vaarplan maken voor zeiler- leren navigeren

Bestel de praktijkgids van Zeilen

Bestel eenvoudig in onze webshop de praktijkgids Navigatie voor beginners. Voor slechts €12,95 heb jij dit boekje met waardevolle informatie in huis. Bestel hem hier: Zeilen praktijkgids – Navigatie voor beginners

Tags: , , , , , , , , Last modified: 22 november 2023
Sluiten