Nieuws

Wie neem jij mee aan boord tijdens het Meevaarweekend?

17:10

Ken jij iemand die heel graag eens het water op zou willen? Nodig hem of haar dan bij jou aan boord uit tijdens het speciale Meevaarweekend op 15 & 16 juni! De HISWA Vereniging en het Watersportverbond roepen samen met andere partners alle watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen op om voor die mensen de nautische wereld wat dichterbij te brengen.

Is er iemand in jouw buurt die wel een tocht op het water kan gebruiken? Een buur die er pas is komen wonen? Een persoon die niet zoveel geld te besteden heeft? Heb je een kennis die altijd al eens wil varen? Of iemand die een zware tijd achter de rug heeft of die er weinig op uit gaat? Half juni is het uitgelezen moment om diegene bij jou aan boord te laten stappen!

Van zeilen tot vissen

Het sporten en recreëren op het water is voor iedereen, maar helaas vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking nog geen toegang tot het water. Zeilen, vissen, suppen, roeien: er is keuze genoeg binnen de watersportwereld. Deel jouw passie en laat een ander genieten van datgene wat jij zo mooi vindt aan op het water zijn. Iemand een uurtje meenemen is al voldoende, want een korte tijd op het water zorgt al voor een fantastisch gevoel.

Meld je aan

Wil je een boot of activiteit aanmelden? Dat kan via deze link. Meld je aan via het contactformulier en informeer jouw omgeving over je deelname, bijvoorbeeld via social media of de mail. Na afloop van het Meevaarweekend kun je jouw activiteit delen met lokale media. Daarvoor kun je een algemeen persbericht gebruiken dat je ook op deze website vindt. De organisatoren van het Meevaarweekend willen de watersport en -recreatie volop in de regionale en landelijke media terugzien om het bereik en de impact te vergroten.

‘Welkom op het water’

Het Meevaarweekend is onderdeel van de campagne ‘Welkom op het water’, een initiatief van de HISWA. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de watersport en de enthousiastelingen zoveel mogelijk het water op te krijgen.

Bekijk hier de promotiefilm die bij de campagne hoort:

Kijk voor meer informatie over het Meevaarweekend en de campagne op deze website.

Tags: , , , Last modified: 23 mei 2019
Sluiten