Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Lezing over zeezeilen bij de Noordzee Club

12:42

Wordt het ORC of IRC of beide in de toekomst? Wie zijn het die een nieuwe High Performance Rule (HPR) pushen en welke rol gaat deze spelen. Is het nieuwe VPP van het ORC een marketingtruc of een werkelijke een verbetering? Wat is de rol van technologisch innovaties? Allemaal vragen die aan de orde komen in de jaarlijkse ALV-lezing van de Noordzee Club. De Amerikaanse zeiljournalist en actief wedstrijdzeiler Dobbs Davis deelt zijn kennis met u tijdens de lezing.

Wordt het ORC of IRC of beide in de toekomst? Wie zijn het die een nieuwe High Performance Rule (HPR) pushen en welke rol gaat deze spelen. Is het nieuwe VPP van het ORC een marketingtruc of een werkelijke een verbetering? Wat is de rol van technologisch innovaties? Allemaal vragen die aan de orde komen in de jaarlijkse ALV-lezing van de Noordzee Club. De Amerikaanse zeiljournalist en actief wedstrijdzeiler Dobbs Davis deelt zijn kennis met u tijdens de lezing.

De spreker Dobbs Davis is in vele opzichten betrokken bij de top van het zeezeilen. Als zeiltrimmer, tacticus en navigator heeft hij ruim 20 jaar ervaring als wedstrijdzeiler. Hij heeft deelgenomen aan bijna alle grote offshore en inshore regatta’s, waar hij verschillende grote prijzen heeft gewonnen. Hedendaags is Davis werkzaam als VS redacteur van Seahorse en levert hij bijdragen aan Sailing World magazine, Sail en andere magazines en websites in de zeilwereld.

De lezing is op 28 maart in de bovenzaal van Jachtclub Scheveningen. Niet-leden zijn ook welkom, maar dienen zich aan te melden. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Tags: , Last modified: 17 maart 2016
Sluiten