Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Inspiratiesessies Watersportverbond ‘Samen koers bepalen’

17:44

Het Watersportverbond gaat met haar campagne ‘Samen koers bepalen’ in gesprek met watersportverenigingen. Het Watersportverbond presenteert haar meerjarenbeleidsplan en nodigt bestuurders van watersportverenigingen uit om hun mening te geven. De derde en laatste inspiratiesessie vond plaats in Den Bosch. Voorgaand waren de inspiratiesessies in Amsterdam en Heerenveen.

Het doel

inspiratiesessie AmsterdamHet doel van de campagne is om een betere samenwerking tussen verenigingen en het Watersportverbond te creëren. Tijdens de gesprekken komen thema’s als klantgerichtheid, samenwerking, het binden van de ongeorganiseerde watersporter en wat het Watersportverbond kan doen voor haar leden aan bod. De meningen wil het Watersportverbond meenemen in haar  meerjarenbeleidsplan.

Voorzitter van het Watersportverbond  Jan Berent Heukensfeldt Jansen: ‘Mijn doel is om duidelijkheid te geven, keuzes te maken en visies te ontwikkelen. Wat heel belangrijk is, dat binnen een jaar meer dan 70% van de verenigingen vertrouwen heeft in het Watersportverbond en haar bestuur. En het vertrouwen dat het bestuur de juiste dingen doet in het belang van de vereniging.’

Positief gevoel

Het Watersportverbond kijkt met een positief gevoel terug op de inspiratiesessies. Er is veel input vanuit de verenigingen gekomen waar het Watersportverbond mee aan de slag kan. Het Watersportverbond is dankbaar voor de input van de aanwezige verenigingen.

Voor de verslagen van de inspiratiesessies klikt u op de plaatsnaam waarvan u het verslag wilt lezen: Amsterdam, Heerenveen en Den Bosch.

 

Videoverslag van de inspiratiesessie in Den Bosch

 

Afbeeldingen: Watersportverbond

Tags: Last modified: 15 oktober 2013
Sluiten