Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Inschrijven Ronde om Noord-Holland

15:02

Zeilers die willen deelnemen aan de 16e editie van de ‘YSY Ronde om Noord-Holland’ hebben tot 15 mei de tijd om in te schrijven.

Zeilers die willen deelnemen aan de 16e editie van de ‘YSY Ronde om Noord-Holland’ hebben tot 15 mei de tijd om in te schrijven.

De organisatie gaat er vanuit dat de weersomstandigheden dit jaar meewerken en dat er weer een compleet “Rondje” gezeild gaat worden. Vorig jaar was de harde wind spelbreker.

Vele oudgedienden hebben zich ingeschreven, maar ook  veel nieuwe deelnemers.
De Ronde wordt dit jaar gezeild op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni. Van Muiden, via Enkhuizen en Kornwerderzand over de Waddenzee en Noordzee naar IJmuiden. Er worden 200 deelnemende schepen aan de start verwacht. In de ORC wedstrijdklasse, de Toerklasse, Short-handed en er is dit keer een apart X-yachts klassement.

Moe maar voldaan zullen  de zeilers in de loop van zaterdag 16 juni  in IJmuiden finishen. Daar wacht  de borrel met haring, het zeilersbuffet, de prijsuitreiking en natuurlijk de after party.
Ook dit jaar is er voor iedere schipper en bemanningslid  een ‘Ronde’ shirt. Voor de deelnemers gesponsord door ‘Kuiper verzekeringen’ en voor de medewerkers door ‘Dekker Watersport’.
Meer informatie over het programma en inschrijven op http://www.ysy.nl/

Tags: Last modified: 26 april 2012
Sluiten