Actueel, Nieuws

Gebruikte botenbeurs Hoorn

06:39

De grootste gebruikte-botenbeurs van Nederland vindt dit jaar plaats in het voorlaatste weekend van augustus. De organisatie rekent wederom op een uitverkochte haven, waar 3 dagen lang motorboten en zeilboten in alle prijsklassen te koop liggen. De beurs is onderdeel van de Westfriese Waterweken editie Hoorn 2015, een gecombineerd evenement waar circa 30.000 worden verwacht.

Gebruikte botenIn 2015 wordt teruggegrepen op haven De Karperkuil, als overloopgebied voor de verwachte 200 boten. Tijdens de vorige editie werd het Houten Hoofd gebruikt, maar die locatie bleek gevoelig voor deining. De Karperkuil is beschut en is gunstig gelegen langs de looproute voor bezoekers die met de auto naar Hoorn komen. In de doorloop tussen De Karperkuil en de rest van de beurs komt extra bewegwijzering.

Gelijktijdig vindt Sail Amsterdam plaats, op een half uur rijden per auto. De organisatie in Hoorn hoopt dat Sail-bezoekers die enthousiast worden over varen, een bezoekje aan de Hoornse botenbeurs vastknopen aan hun dagje uit om te zien wat er voor hun budget te koop ligt.

Bedrijven en particulieren kunnen vanaf nu inschrijven via www.GebruikteBotenbeurs.nl

 

Tags: Last modified: 1 juli 2015
Sluiten