Nieuws

De Toerzeilers Vertrekkersdag komt eraan!

Zien we jou ook 19 november?

08:50

Toerzeilers Vertrekkersdag

Wie droomt er niet van? De punt van je boot naar de horizon richten, de wind in de zeilen en gaan! Alleen jij (en je reisgenoten), de boot, de zee… De ultieme vrijheid van een verre reis tegemoet zeilen. Of je nou ver weg gaat, of de reis iets kleiner houdt, eigenlijk schuilt in iedereen een vrijheidszoeker. Een vertrekker, zo je wilt. Maar hoe pak je dat nou precies aan, zo’n langere reis? Hoe bereid je jezelf, je crew en je boot voor? Hoe houd je de ‘achterblijvers’ op de hoogte? En wat zijn de ervaringen van andere vertrekkers?

Speciaal voor aspirant vertrekkers, of mensen die enorm kunnen genieten van de verhalen van andere zeilers, organiseren De Toerzeilers een Vertrekkersdag. Dit jaar vindt deze dag plaats op 19 november in Nieuwegein. Naast het volgen van workshops, bijwonen van relevante presentatie en genieten van een hapje en een drankje, heb je de mogelijkheid om kennis te maken met mede-vertrekkers. Zo kun je alvast tips en ervaringen uitwisselen, of contacten opdoen voor tijdens je reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij een van de twee ‘Droomverhalen’.

Alle informatie over het programma en de inschrijving voor de Toerzeilers Vertrekkersdag vind je op de website van De Toerzeilers.

Tags: Last modified: 3 november 2022
Sluiten