Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Blue Water Cruising Forum tijdens HISWA 2013

19:23

Tijdens de HISWA 2013 organiseert World Cruising Club in samenwerking met HISWA/RAI het Blue Water Cruising Forum voor iedereen die op kortere of langere termijn een zeilreis over één of meerdere oceanen wil maken.Tijdens de HISWA 2013 organiseert World Cruising Club in samenwerking met HISWA/RAI het Blue Water Cruising Forum voor iedereen die op kortere of langere termijn een zeilreis over één of meerdere oceanen wil maken.

Deze gratis bijeenkomst van 2 uur op zondag 10 maart om 14:00 uur, zal helpen om mythes te ontkrachten en tevens antwoord geven op vele kernvragen over een dergelijke reis.

Het ervaren panel van Blue Water Cruisers en deskundigen deelt graag hun kennis over onderwerpen als de keuze voor het juiste schip, uitrusting, leven aan boord, kinderen aan boord, etc.

Deelnemers profiteren van de gezamenlijke kennis en ervaring van de panelleden en krijgen van hen antwoorden op de vragen die hen in hun voorbereiding bezighouden.

Alle deelnemers kunnen bij aanmelding een eigen vraag opgeven, die tijdens het forum door de panelleden beantwoord zal worden.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen. Daarom is registratie als deelnemer verplicht.

Meer informatie op www.worldcruising.com/training

Hier vindt u meer informatie over het evenement en deelnemers kunnen zich hier direct registreren.

Tags: , Last modified: 26 februari 2013
Sluiten