Actueel

Boot Holland is van start

13:01

Van 8 tot en met 13 februari vindt de 29ste editie van Boot Holland plaats in WTC Expo. In Leeuwarden vind je van alles: van elektronica tot zeilboten, en van toerisme tot waterkaarten. Ga jij een bezoekje brengen aan de allround beurs?

Meer dan 250 deelnemers laten graag een deel van het assortiment zien aan de bezoekers. Deze exposanten zijn te vinden in vier verschillende hallen en op de promenade. Tijdens de zes dagen dat de beurs duurt, zullen er meer dan vijftig wereldprimeurs te zien zijn.

En wist je dat je virtueel een wedstrijdje kunt zeilen? Bij voldoende deelname wordt aan het einde van de dag een finale georganiseerd. Ook de kleine watersportertjes kunnen alvast iets meepikken van het wedstrijdzeilen, want zij kunnen met zeilklompjes de strijd met elkaar aangaan.

Informatie paviljoen

Op het Informatie paviljoen worden de hele dag presentaties, demonstraties en workshops gegeven over de meest uiteenlopende onderwerpen in de watersportwereld. Of je nu wilt weten welke antifouling in 2019 op de boot mag, hoe je de motor goed onderhoudt of hoe een aankoopkeuring eruitziet,

Ook de doe-het-zelver kan zijn hart ophalen. Laat je bijvoorbeeld informeren door aan te schuiven bij interactieve demonstraties. Wat toebehoren, accessoires en diensten aangaat, is er ook genoeg keus. Van verzekering en stoffering tot aan een complete refit van je boot.

Bekijk hier de aftermovie van Boot Holland 2018:

Recreatie

De afgelopen jaren is het recreatie-segment op de beurs steeds groter geworden. Het Recreatiepaviljoen biedt een plek voor charter- en verhuur, havens en bedrijven die gespecialiseerd zijn in vaarvakanties en zeil- en motorcharters in binnen en buitenland.

Boot Holland is een goede plek om trends te spotten en andere enthousiaste watersporters te ontmoeten. Klik hier om naar de website van Boot Holland te gaan en via deze link kun je ticket(s) bestellen.

Tags: , Last modified: 9 februari 2019
Sluiten