Nieuws

Ga jij een bezoek brengen aan Boot Holland?

Van 6 t/m 10 maart zijn de hallen van het beurscomplex ingericht voor de watersporter

17:17

Na Boot Düsseldorf staat de Friese botenbeurs alweer op de agenda: Boot Holland. Op woensdag 6 maart openen om 10.00 uur de deuren van Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden. Op de grote(re) zeilboten hoeven we niet te rekenen, maar bijvoorbeeld open zeilbootjes, accessoires, waterkaarten, boegschroeven en ankeroplossingen komen we er wel tegen.

Van 6 t/m 10 maart zijn de hallen van het evenementen- en beurscomplex ingericht voor de watersporter. Zo zijn er onder andere een Duurzaamheidsplein, Recreatieplein en Veiligheidsplein te vinden. Meer dan 250 exposanten laten je graag zien wat ze voor je in petto hebben, van producten tot diensten. Nautische boeken, een nieuw verwarmings- of aircosysteem voor aan boord of op zoek naar een nieuwe ligplaats? Je vindt het op de botenbeurs. En ken jij de open zeilboten van Fusion en Maverick al?

Palaver

Niet alleen genoeg te zien en te bekijken, maar ook te horen. Dagelijks kun je een vaarquiz bijwonen en meer te weten komen over hoe je je onderwaterschip beschermt. En donderdagavond gaan gespreksleider en wedstrijdcommentator Gjalt de Jong in gesprek met schippers, bemanning en bestuursleden van het IFKS & SKS Skûtsjesilen. Vrijdag vertellen de mensen van de KNRM meer over veiligheid en preventie en Dolf Siere geeft meer informatie over de Slag in de Rondte, een avontuurlijke zeilwedstrijd op het wad. Op zaterdag wordt meer verteld over slim leren manoeuvreren en zondag komt het droogtoilet aan bod.

Klik hier om een kijkje te nemen in de deelnemerslijst. Ben jij van plan om hiervoor naar Leeuwarden te gaan?

Omslagfoto: © Boot Holland

Tags: Last modified: 28 februari 2024
Sluiten