Actueel

12x de allerbeste cadeaus voor zeilsters

09:50

Water Outdoors Ship Sea Rope Sailboat Yacht Sail

Op zondag 12 mei worden alle moeders weer extra in het zonnetje gezet, want dan is het Moederdag! Kun jij last minute nog wel wat cadeautips gebruiken? Zeilen heeft wat leuke ideetjes voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk kun je op alle andere 364 dagen van het jaar óók deze cadeaus aan een zeilster geven.

Fleecekleed met kaarten
Bij het zien van deze fleecekleedjes word je helemaal vrolijk! De ‘Waterkaartfleecedekens’ zijn in vijf verschillende uitsneden verkrijgbaar , zowel van de ANWB waterkaarten als van de hydrografische zeekaart. De kaarten van Amsterdam, Fluessen, Kaag, Sneekermeer en Terschelling zijn in de vorm van een deken verkrijgbaar. Het bedrijf biedt ook leuke kussens en zitzakken aan! Kijk op Kaartkussens.nl voor meer informatie.

(c) Kaartkussens

Verse broodjes en croissantjes
Begin de dag goed met een lekker ontbijt! Veel havens bieden (in het weekend en tijdens de vakanties) een broodjes- en croissantjesservice aan. De dag ervoor moet je je ontbijtwensen voor de dag erop doorgeven. Hierover vind je meestal meer informatie op het havenkantoor.

(c) Pixabay

Bootschoenen
Met dit cadeau kun je de plank moeilijk misslaan: vrouwen en schoenen zijn een erg goede combinatie. Natuurlijk kun je een geschikt paar bij de verschillende watersportzaken vinden, maar ook Bol.com, Zalando.nl en de Bootschoenenspecialist.nl bieden een ruime keuze aan (met de mogelijkheid tot retourneren)!

Kurkentrekker of flesopener
Kurkentrekkers en flesopeners in de vorm van een anker, reddingsboei of zeilbootje: ze bestaan! Hier kun je pas in stijl je drankje mee openmaken. Wedden dat het nu nóg lekkerder smaakt?

(c) AliExpress

Boek Vrouwen kunnen niet zeilen
Het boek Vrouwen kunnen niet zeilen van Wieke van Oordt is een echte aanrader. Wieke schrijft over de wereld van het zeilen van binnenuit. Voor zeilers een feest der herkenning en een must voor iedereen die zich altijd al afvroeg wat die mensen met bootjes bezielt.

Zeilkleding
Geef mooie zeilkleding cadeau! Kijk bijvoorbeeld voor een toffe offshore zeiljas, inshore zeilpak of wedstrijdzeilbroek. Er is keuze genoeg. En vergeet ook de onder- en vrijetijdskleding + de zonnebrillen niet…

(c) De Zeilkledingspecialist

Fles wijn
Met een lekkere fles wijn zul je de meeste moeders ook blij maken. Het wordt extra leuk als op het etiket een bootje of windroos te zien is. Bijvoorbeeld de Hardys Sailing Colombard Chardonnay. Deze flessen, ook verkrijgbaar in andere soorten, zijn gewoon te koop bij verschillende supermarkten.

Boek 500 eenpansgerechten
De kombuizen zijn over het algemeen niet groot, dus uitgebreide gerechten met meerdere pannen zijn vaak niet mogelijk. Gelukkig zijn er ook de eenpansgerechten! Met dit boek, waarin je maar liefst 500 eenpansgerechtjes aantreft, ben je verzekerd van een lekkere maaltijd.

Zeilhandschoentjes
Korte of lange zeilhandschoenen? Zomer of winter? Als je precies weet wat mama wil hebben, is dat een erg leuk cadeau! Natuurlijk moet je handschoenen passen en verschilt de pasvorm per persoon . Wat je ook kunt doen is een cadeaubon geven zodat ze ze zelf uit kan zoeken en direct kan passen.

Tafellamp
Creëer meer gezelligheid in de kuip of onderdeks met een tafellamp. Je kunt voor een stormlantaarn of een duurdere mijnlamp gaan. Wat ook heel leuk is, zijn de sfeerlampjes die werken op zonne-energie. Overdag laden de zonnecellen op en ‘s avonds zorgen de lampen voor gezellig licht.

(c) ARC Marine

Scheepsservies
Onbreekbaar servies met windroosjes, klassieke zeilboten, touw of met seinvlaggen, daarmee zul je haar vast en zeker ook blij maken. Als je niet de complete serviesset in één keer geeft, weet je ook meteen wat je haar bij de volgende festiviteit cadeau kan doen!

(c) Scheepswinkel

Laat bloemen bezorgen!
Zet jouw moeder zondag in de bloemetjes! Bijvoorbeeld Topbloemen.nl brengt geen extra kosten is rekening om op zondag te bezorgen. Deze zaak verkoopt speciale moederdagcreaties en biedt je de optie om er ook Belgische pralines aan toe te voegen.

(c) Topbloemen

Wil je meer cadeautips? Klik hier!

Omslagfoto: Max Pixel

Tags: , , , , Last modified: 10 mei 2019
Sluiten