The Ocean Race

Aan boord bij Rosalin Kuiper in Itajaí

"In dat hoekje lag ik dus in het donker op de grond..."

14:41

boottour rosalin kuiper

Vertrekkers Joost en Marrit liggen met hun boot Awa in Itajaí, tegelijk met de IMOCA’s van The Ocean Race. Ze krijgen, speciaal voor Zeilen, van Rosalin Kuiper een rondleiding aan boord bij Team Malizia. Kijk mee aan boord van dit racemonster dat zondag weer uit Brazilië vertrekt voor de vierde etappe van The Ocean Race:

Awa op de eerste rij bij The Ocean Race

De bemanning van Awa schrijft en filmt deze week meerdere reportages van achter de schermen bij The Ocean Race in Itajaí. Binnenkort verschijnen onder andere hun artikel over duurzaamheid in het Ocean Live Park en een interview met verschillende teams over wat er allemaal moet gebeuren tijdens een stopover op onze website.

Joost en Marrit vertrokken in juni 2021 op Awa, een stalen Rekere 36 uit 1990, vanuit hun thuishaven Scheveningen. Inmiddels zijn ze alweer bijna twee jaar en heel veel zeemijlen en bestemmingen verder. Volg de vertrekkers vanaf volgende week in hun nieuwe maandelijkse vlog op onze website. Waar ze hierna heen gaan, weten ze zelf ook nog niet precies. Wil je meer weten over het schip, de bemanning of de reis? Kijk dan ook op hun blog of instagram:

Tags: , , , Last modified: 24 april 2023
Sluiten