Olympische Spelen

Schrama en Nap moeten punten pakken

09:46

Het Nederlands Paralympisch zeilteam heeft moeite met de lichte wind van de vierde wedstrijddag. Van de drie geplande wedstrijden worden en twee gezeild. Het duo Rolf Schrama en Sandra Nap komt helaas niet verder dan de zevende plaats.

Rolf Schrama en Sandra NapDe stijgende lijn van een dag eerder kan het zeilduo niet doorzetten. Met twee keer een zevende plaats blijven ze overall ook zevende staan. Met 1 punt achter het Italiaanse team zijn er zeker nog kansen om in het klassement te stijgen. Vrijdag staan nog twee races gepland, hierin moet het Nederlandse team punten gaan pakken.

Australië ruikt goud

Paralympische skud 18Ondertussen vaart Australië een zeer sterk toernooi, alles lijkt goed te gaan van start tot finish. Dit resulteert dan ook in voornamelijk paaltjes voor het Australische duo Fitzgibbon en Tesch. Nummers 2 en 3 hebben een gelijk aantal punten, hierin liggen de Canadese McRoberts en Gay op koers voor zilver en de Britse Rickham en Birrell gaan momenteel voor brons. Deze laatste twee plaatsen zijn nog niet vergeven, ook Polen en Amerika liggen nog goed op koers voor een medaille.

Tags: Last modified: 27 juli 2021
Sluiten