Promo

Mooi-weer-zeiler of doorgewinterde zeiler? (ver)huur je eigen boot

11:10

De herfstvakantie staat voor de deur. Hopelijk met wat mooi weer om nog een laatste keer het water op te gaan. Of wil je volgend jaar zeker zijn van een weekje zeilplezier in eigen land? Reserveer dan alvast de boot waar je altijd al eens op had willen zeilen. De keuze is zeer divers te noemen. Van een authentieke houten Valk, tot Waarschip 660. En van een Dehler 38SQ, tot Fox 22. Je kunt er zelfs een Galjoen (type VOC) huren. Bij Click&Boat huur je gemakkelijk en snel een zeilboot, catamaran, rib, jetski, motorboot of woonboot naar keuze.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met

Deelmaatschappij

Watersporten anno 2020 is niet altijd het hebben van een eigen boot. Tijd is schaars en er zijn zoveel andere vormen om toch geregeld op het water te zitten. Een boot huren via een verzamelplatform is een goed alternatief. Geen onderhoud, verzekeringen en ligplaats die je elk jaar moet betalen, wel een boot tot je beschikking wanneer je zin hebt om het water op te gaan met je gezin of een aantal vrienden. Met veel keuze in type boot, lengte en zeilgebied is dit een handig platform om op te boeken.

Hoe werkt het?

Het principe is eenvoudig: de booteigenaar kan zijn boot gratis inschrijven en foto’s, een beschrijving, een prijs en advies over het vaargebied toevoegen. De huurder kan rechtstreeks contact met verhuurder opnemen via de berichtenservice om vragen te stellen. De eigenaar heeft toegang tot het nautisch CV van de huurder en kan op betrouwbare wijze goede schippers voor zijn boten kiezen. De huurder kan kiezen tussen een honderdtal boten in diverse regio’s, hij/zij profiteert van de reviews van vorige huurders en kan direct contact opnemen met de eigenaar om ervoor te zorgen dat de planning van de boottrip probleemloos verloopt.

Vind een goedkope boot om te huren of bied je
boot aan voor verhuur om deze rendabel te maken

 

Deze huurders gingen u voor

“Een prachtige week gehad op de Friese Wateren, natuurlijk zeker ook geholpen door het mooie weer. Bijna alle luxe van thuis ‘overboord‘ en genieten van de vrijheid op het water. Liefst niet in de havens, maar aanleggen voor een mooie zonsondergang en de rust, fantastisch! De boot was precies goed, konden ook op de smallere en ondiepere wateren kommen wat veel leuker is dan de grote hoofdvaarten.” – Ron, augustus 2020

“De boottocht was boven verwachting! Ivan is een ervaren schipper die zijn job met plezier doet. Wij (familie van vijf) leerden in één dag heel wat dingen over de omgeving. De kinderen konden snorkelen, zwemmen naar de eilandjes en we zagen veel nieuwe dingen als reuzeschelpen en zelfs dolfijnen als kers op de taart. Fantastische ervaring! Bedankt Ivan, wij bevelen jou graag aan. Je bent een goede en rustige gids, vertrouwen waard!” – Kathleen, augustus 2020

Huurder; wist je dat?

  • Bekijk het hele aanbod gemakkelijk via de zoekmachine. Zoek een zeilboot beschikbaar voor verhuur op de door jou gewenste bestemming (beschikbaar in 32 landen), voor de beste prijs. Maak gebruik van onze all-risk verzekering, zodat je zorgeloos kunt varen.
  • Neem vrijblijvend contact op met onze booteigenaren via de chat en stel ze al je praktische vragen met betrekking tot de boot, de beschikbaarheid of de uitrusting.
  • Boek direct en veilig online de boot of jacht van uw dromen. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als je aanvraag door de eigenaar wordt geaccepteerd.

Booteigenaar; wist je dat?

  • Maak gratis een advertentie aan en stel je boot beschikbaar voor verhuur aan andere mensen. Jachten, RIB’s, rubberboten, motorboten, zeilboten, sloepen, partyboten, vissersboten, catamarans – alle boottypen zijn welkom.
  • Verhuur je boot aan wie je wilt, wanneer je wilt en voor de prijs die jij wilt. Met dit platform kun je je boot rendabel maken en de onderhouds- en gebruikskosten dekken.
  • Optionele all risk verzekering tot 8 miljoen euro en gegarandeerd een veilige betaling. Vertrouw ons de verhuur van uw sloep, zeilboot, motorboot of catamaran toe.

Via Click&Boat kun je gemakkelijk,
snel en veilig een boot huren

Een platform voor en door zeilers

“Click&Boat is de grootste internationale zeilers community, met meer dan 45.000 boten is er voor ieder wat wils. Het platform is opgezet voor en door zeilers, een platform om de nieuwe generatie zeilers aan te spreken,” aldus ambassadeur Fransman François Gabart (verdienstelijk Vendée Globe zeiler). “Vorig jaar alleen al maakten meer dan 250.000 mensen gebruik van het platform.”

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om overal ter wereld een boot te huren, zowel met als zonder vaarbewijs. Zeker met de komst van het platform is het huren van een kajuitzeilboot of zeiljacht eenvoudiger dan ooit. Het platform brengt booteigenaren en huurders op een toegankelijke wijze bijeen. Zodat iedereen, ook mensen zonder ervaring of vaarbewijs het water op kunnen om te ervaren wat het is om te zeilen! In Nederland zijn de mogelijkheden legio, maar ook in populaire vakantielanden als Frankrijk, Kroatië, Spanje, Italië of Griekenland.

 

Click&Boat is de grootste in Europa op het
gebied van bootverhuur onder particulieren

Meer dan 380.000 leden  >  45.000 boten  >  450 havens

Zoek ook eens op…

Zeilboot huren Friesland – Catamaran huren Ibiza – Zeilboot huren Zeeland – Jacht huren Kroatië – Motorboot huren Griekenland – Zeilboot huren Sardinië – Motorboot huren Gardameer – Zeilboot huren Middellandse zee – Zeilboot huren in Kroatië – Motorboot huren Cannes – Zeilboot huren Mallorca – Jacht huren Mallorca

Meer informatie over de mogelijkheden bij Click&Boat vind je hier.

 

Foto’s: Click&Boat

Tags: , , , , , , , , , Last modified: 8 december 2022
Sluiten