Actueel

Kom naar het Open Huis van Contest Yachts

10:00

Contest Yachts

Wil je ook een kijkje achter de schermen nemen bij Contest Yachts? Dat kan! Zaterdag 21 april opent de Nederlandse werf van 10.00 tot 16.00 uur de deuren voor publiek.

Op het programma staan rondleidingen over de werf en vier verschillende lezingen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: nieuwste ontwikkeling en toepassingen zeilen (North Sails), energiehuishouding aan boord (Mastervolt) en alles over touwwerk aan boord (Rake Rigging). Daarnaast kun je diverse demo’s bijwonen, zoals bouwen met de vacuüminjectiemethode, houtbewerking en het leggen van teakdekken. Ook wordt er een workshop ‘Koken aan boord’ georganiseerd.

“Wij nodigen ervaren watersporters van harte uit ons Open Huis te bezoeken. We willen niet alleen laten zien hoe onze boten ontworpen en gebouwd worden, maar mensen ook juist inspireren om nog meer uit voorliefde voor zeilen of motorbootvaren te halen,” vertelt werfdirecteur Arjen Conijn.

Onboard Reporter

Diverse toeleveranciers van onder andere navigatieapparatuur, dekbeslag, veiligheidsmaterialen, elektrische installaties, watermakers, lijnen en tuigage en verzekeringen zijn de hele dag aanwezig om je van advies te voorzien. Ook zal Stefan Coppers, voormalig Onboard Reporter van Team Brunel, een lezing geven over zijn avonturen tijdens de Volvo Ocean Race 2014-15. Zijn verhaal wordt ondersteund door indrukwekkend beeldmateriaal.Contest Yachts

Contest Brokerage & Medemblik Yacht Service

Naast Contest Yachts zullen ook Contest Brokerage en Medemblik Yacht Service (MYS) aanwezig zijn tijdens de open dag. De bootmakelaars van Contest Brokerage tonen graag hun aanbod van gebruikte boten van over de hele wereld. Overweeg je de verkoop van je boot? Dan ben je bij hen aan het juiste adres voor een vrijblijvend gesprek. MYS laat je graag kennis maken met hun faciliteiten voor de zomer- of winterstalling. De specialisten leggen graag uit wat ze voor je kunnen betekenen bij vragen over reparatie, onderhoud of complete refits van boten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor het Open Huis.

Open Huis Contest Yachts
Overleek 5
1671 GD Medemblik

Bekijk hieronder de impressie van het Open Huis van vorig jaar:

Omslagfoto: Contest Yachts

Tags: Last modified: 19 april 2018
Sluiten