Nieuws

Rectificatie: Hiswa gaat écht niet door

11:07

Zeilen 09/2021 viel donderdag bij je op de mat – of je kocht ‘m in de winkel. In dat nummer staat een uitgebreid artikel over hoe je jouw favoriete nieuwe boot kunt vinden op de Hiswa te Water. Nu gaat de Hiswa te Water niet door, vanwege de Corona-beperkingen,  maar dat wisten we bij het ter perse gaan van het blad nog niet. En omdat we dingen die pertinent onjuist zijn in ‘t blad rectificeren, hierbij de officiële rectificatie.

Rectificatie

In het artikel Wat voor boot zoek jij? vanaf pagina 30 in Zeilen 09/2021 staat een artikel over de Hiswa te Water, waarin wordt gesteld dat deze plaatsvindt van woensdag 1 september tot en met zondag 5 september. Na het ter perse gaan van het blad werd bekend dat het evenement van overheidswege niet kon plaatsvinden. Anders dan genoemd in het artikel, gaat het evenement dus niet door. Écht niet.

Zocht je een boot?

Dan willen we je op het hart drukken dat je ook direct bij de diverse leveranciers, die anders op de beurs zouden hebben gestaan, terecht kunt voor informatie en advies.

Kwam je assisteren?

Dan danken we je hartelijk voor je tijd en beschikbaarheid. Graag zien we je snel terug!

Kwam je voor de gezelligheid?

Dan zullen we je missen. Wilde je je schrijfsel, iets nieuws of anderzijds iets met ons delen, dan kun je ook altijd een e-mail sturen naar info@zeilen.nl. We hopen je snel weer te zien of te spreken.

Tags: Last modified: 14 oktober 2021
Sluiten