Nieuws, Zeilen nieuws

Open huis bij WhisperPower

11:54

pand

pand

WhisperPower BV houdt op 14 en 15 juni open huis in het eco pand aan de A7 in Drachten. Aanleiding is het vijfjarig jubileum van deze nog jonge onderneming, ontstaan in 2008 vanuit een verzelfstandiging van de generatorendivisie van Mastervolt.

WhisperPower is er de afgelopen jaren in geslaagd om nieuwe markten te ontwikkelen buiten de van oudsher belangrijke maritieme sector. Met nieuw ontwikkelde hybride technieken worden schone, zuinige en nog stillere autonome energiesystemen geleverd voor voertuigen, vaartuigen en locaties op land zonder (vaste) netaansluiting. Ook worden Smart Grid systemen gemaakt die, gecombineerd met zonnepanelen, een netaansluiting bijna overbodig maken.

Nieuwe toekomst

“We hebben de afgelopen jaren een aanloop genomen naar een nieuwe toekomst als systeemleverancier. Met onze nieuwe producten en systemen kunnen we nu op wereldbasis een positie in gaan nemen als OEM’er. Oftewel leverancier van unieke systemen die in de eerste montage geïnstalleerd gaan worden in de verschillende markten”, aldus Roel ter Heide, eigenaar en CEO van deze internationale onderneming die nu actief is in meer dan 40 landen.

Een tweede aanleiding voor het open huis is de toetreding tot het Innovatiecluster Drachten. WhisperPower is daarmee het achtste bedrijf dat deelneemt aan dit, door de provincie Friesland en de Gemeente Smallingerland ondersteunde, regionale initiatief.
De Open Dagen bij WhisperPower aan de Kelvinlaan 82 in Drachten zijn toegankelijk voor iedereen. Vrijdag 14 juni van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag 15 juni van 9.00 tot 12.30.
Meer informatie op www.whisperpower.nl

Last modified: 5 juni 2013
Sluiten