Nieuws, Olympische Spelen, Zeilen nieuws

Matchraceteams in balans na eerste dag OS-trials

AMSTERDAM - De twee Nederlandse matchraceboten die strijden om één olympisch ticket houden elkaar na de eerste dag in evenwicht bij de trials op het olympische zeilwater van Weymouth.

16:25

De twee Nederlandse matchraceboten die strijden om één olympisch ticket houden elkaar na de eerste dag in evenwicht bij de trials op het olympische zeilwater van Weymouth.De twee Nederlandse matchraceboten die strijden om één olympisch ticket houden elkaar na de eerste dag in evenwicht bij de trials op het olympische zeilwater van Weymouth
Na zes races is de stand 3-3. De strijd voor de Engelse kust gaat tussen de boot uit de Delta Lloyd kernploeg van Mandy Mulder en een merkenteam onder aanvoering van Renee Groeneveld.

Beide teams zijn genomineerd voor de Spelen, waardoor de boot die het eerst negen van de geplande zeventien races wint zich ook daadwerkelijk kwalificeert.

De organisatie van de Delta Lloyd trials hoopt maandag het volledige programma afgewerkt te hebben en een winnaar aan te kunnen wijzen. Eventueel kunnen er ook nog op dinsdag en woensdag wedstrijden worden ingepland. © NUsport

Tags: , Last modified: 7 mei 2012
Sluiten