Actueel, Nieuws

Lezing fysieke training door Annemieke Bes

08:01

Zeilster Annemieke Bes geeft op 17 maart een lezing over fysieke training in de zeilsport. Annemieke is naast professioneel zeilster ook personal trainer en geeft tijdens de lezing uitleg over hoe je als zeiler het beste kan trainen. De lezing is bij de Keelboat Academy in Monickendam.

Annemieke BesAnnemieke Bes is een van de meest allround zeilsters van Nederland: drie Olympische campagnes, wereldtitels en een zilveren medaille op de spelen in 2008. Hierna zat ze 10 maanden lang in het strakke trainingsschema van Team SCA en zeilde ze afgelopen winter met de Ragamuffin naar een tweede plaats in de Sydney Hobart Yacht Race. Allemaal campagnes waar je fysiek op de top van je kunnen moet zitten.

Programma

Op 17 maart vertelt Annemieke eerst kort over haar carrière als topzeilster, haar huidige projecten en ambities, alvorens aan de slag te gaan met het onderwerp ‘Fysieke training in de zeilsport’. Deze avond is dan ook vooral gericht op wedstrijdzeilers, maar wel van alle niveaus.

Tijd Onderdeel
19.00 – 19.30 Inloop locatie ‘Landwater’ jachthaven Waterland te Monnickendam (eventueel mogelijkheid tot avondeten)
19.30 – 20.00 Welkom en introductie Annemieke
20.00 – 21.00 Lezing/Workshop Fysieke training voor wedstrijdzeilers
21.00 – 21.30 Afsluiting en mogelijkheid om na te praten

De kosten bedragen €32,50 per persoon. Dit is inclusief de ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Inschrijven kan via deze link. De inschrijving is pas definitief wanneer de betaling ontvangen is. Er zijn 40 plekken beschikbaar. Voor meer informatie op www.keelboatacademy.com

Tags: Last modified: 7 maart 2016
Sluiten