Actueel, Nieuws

Laatste kans inschrijving 24 uurs

11:34

Start MedemblikDe inschrijvingen voor de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace 2015 sluiten vrijdag 7 augustus om 17.00 uur. U kunt zich dus nog last minute inschrijven voor de non-stop zeilwedstrijd die wordt gehouden in het laatste weekend van augustus (vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus).

Tocht populair

De Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace voert de deelnemers in een non-stop zeilwedstrijd rond de boeien op Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee naar finishplaats Medemblik, waarbij het doel is zoveel mogelijk mijlen te varen. Iedere deelnemer is tot op zekere hoogte vrij om zijn of haar eigen startplaats te kiezen. Op veertien plaatsen rondom het wedstrijdwater staan vrijwilligers van de organisatie op de kant om de jachten van start te kunnen laten gaan. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers.

Inschrijven kan in zes verschillende klassen: Federatie PolyClassics (FPC), ORC, Rond- en Platbodem, Tocht, Vereniging Klassieke Scherpe Jachten (VKSJ) en Zeegaande Multihulls (Multihull).

Op dit moment hebben 467 schippers hun boot ingeschreven, waarvan het overgrote deel, 328 deelnemers, meezeilen in de tocht. Van de gemeten klassen is de ORC 3 het best vertegenwoordigd; daarin hebben 28 schippers hun jacht ingeschreven.

rakkenkaart 2015

Wedstrijdgegevens

De rakkenkaart en de wedstrijdbepalingen staan inmiddels online op de website van de wedstrijd: www.kustzeilers.nl/cms/24uzr (kijk bij aankondigingen en gegevens).

Voor degenen die zich toch nog bedenken: tussen 7 augustus en 21 augustus is inschrijving ook nog mogelijk, maar dan komen er 25 euro administratiekosten bovenop het inschrijfgeld.

Tags: Last modified: 6 augustus 2015
Sluiten