Nieuws

Nog geen weekendplannen? Kijk een film vanuit je kuip in de drijf-in bios!

12:06

Na een succesvolle eerste editie in 2018 organiseert Outdoor Cinema deze zomer opnieuw Drijf-in Cinema NDSM. Dok 1 van Damen Shiprepair Amsterdam dient op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus als het decor van de filmavondjes. ‘Parkeer’ je boot in het droogdok en geniet, zodra de zon onder is, van een spannende film. Aan een kraan hangt een scherm van maar liefst 72 vierkante meter!

Licht uit, film aan. Op vrijdag 09 augustus kun je de film Amsterdamned (1988) bekijken. De film waarbij een duikende, psychopathische seriemoordenaar de grachten van onze hoofdstad onveilig maakt. Deze film wordt voorzien van Engelse ondertiteling. Op zaterdag 10 augustus verschijnt The Hitman’s Bodyguard (2017) op het witte doek. Dit is een vrij nieuwe, komische actiefilm (met Nederlandse ondertiteling) waarin bekende acteurs als Ryan Reynolds, Salma Hayek en de Nederlandse Barry Atsma schitteren.

Impressie van vorig jaar

Eerder stond dit evenement op de agenda voor vrijdag 12 en zaterdag 13 juli, maar de slechte weersvoorspellingen heeft de organisatie doen besluiten om Drijf-in Cinema NDSM wat op te schuiven.

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van hoe de openluchtwaterbios vorig jaar was.

Drijf-in Cinema NDSM from Outdoor Cinema on Vimeo.

Tickets

De dokdeur opent vanaf 20:00 uur en de films worden om 22:00 uur op play gezet. Voor een ticket betaal je € 90,00 per boot (incl. 6 personen: de schipper + 5 opvarenden). Daarbuiten betaal voor een extra kaartje € 15 p.p. Als je met een zeilschip groter dan 10 meter voor anker wil gaan, maar moet je even de organisatie mailen.

Blijf via de Facebookpagina van Outdoor Cinema op de hoogte van het evenement.

Omslagfoto en foto: Outdoor Cinema

Tags: , , , , , Last modified: 8 augustus 2019
Sluiten