Actueel, Nieuws

Drijvende bioscoop voor Pampus

10:23

Op donderdag 30 en vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Forteiland Pampus in samenwerking met Mobiloscoop het evenement Drijf In Bioscoop. De jaarlijkse openluchtcinema op het water in de haven van het eiland Pampus.

Pampus Drijf In Bezoekers kunnen dobberend in een bootje genieten van de films die op een groot scherm in de haven worden vertoond. Het programma is nu nog geheim, maar de organisatie belooft drie leuke avonden. De films starten direct na zonsondergang, om ongeveer 21.30 uur. Tegen middernacht is de film afgelopen en kan de nachtelijke terugtocht richting Muiden of elders worden aanvaard. Het Pampus Paviljoen verzorgt catering voorafgaand en tijdens de films. Vanaf 19.00 uur is de haven geopend voor de bezoekende boten.

Prijzen en kaartverkoop

Booteigenaren kunnen met hun eigen boot naar de Drijf In Bioscoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop op www.pampus.nl en kosten 15 euro per persoon. Meer informatie hierover is te vinden op www.pampus.nl.

Wie geen boot heeft, kan op vrijdagavond meevaren met Veerdienst Amsterdam. Kaarten hiervoor zijn te koop via www.veerdienstamsterdam.nl.

 

Foto Suzan Baars

Last modified: 20 juli 2015
Sluiten